Kimbino
Oradea x
Kimbino
Oradea x
PUBLICITATE
Dedeman
3/5

Dedeman Oradea catalog de la (01.04. - 30.04.) - Magazin online

Dedeman locațiile din orașul Oradea și împrejurimi

Afişare totală

Sucursale din categoria în oraşul Oradea şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Dedeman Oradea

Reședința județului cu același nume și cel mai important oraș din regiunea istorică Crișana, Oradea reprezintă unul dintre principalii poli culturali și economici ai vestului țării. Începând cu anul 2016, orădenii beneficiază de o investiție de 14 milioane de euro pe care Dedeman Oradea a efectuat-o pentru a le oferi un magazin modern, care se întinde pe o suprafață de 13.000 mp.


Magazinul Dedeman Oradea se află pe calea Aradului, iar adresa exactă și programul de funcționare pot fi accesate la. Pentru Dedeman Oradea, catalogul este un instrument excelent prin care pot identifica produsele dorite înainte de a face o vizită la magazin.


Mulți clienți continuă să caute oferte la magazinul Dedeman Oradea chiar și după ani de zile de la această deschidere. Motivul este că aici găsesc o gamă variată de produse, de la articole pentru construcții, grădinărit sau decorat, până la accesorii, electrocasnice sau obiecte sanitare. Personalul dedicat este pregătit să ofere cele mai bune sfaturi în domeniu, ajutând clienții să găsească răspunsul la aproape orice întrebare despre proiectele lor personale de construcție sau amenajare. Un alt avantaj este că serviciile disponibile la fața locului economisesc timpul clienților. Dedeman Oradea este un lider incontestabil al categoriei Casa si gradina, de aceea este greu de crezut că nu veți găsi ceea ce căutați în magazinul lor.


Chiar și așa, este întotdeauna bine să vă păstrați opțiunile deschise. Adică să comparați cu alte magazine, cum ar fi IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker, Ambient şi Mathaus. Kimbino.ro este căminul cataloagelor online de la comercianți români de toate mărimile și vă oferă posibilitatea de a compara prețurile astfel încât să puteți alege cea mai convenabilă variantă indiferent de mărimea bugetului.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Căutare
Oradea x
Kimbino
Dedeman

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.