Kimbino
Kimbino
Selgros
3/5

Selgros Arad catalog de la 16.02.2024 - Oferte, program

PUBLICITATE

Selgros locațiile din orașul Arad și împrejurimi

Afişare totală

Sucursale din categoria în oraşul Arad şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Selgros Arad

Selgros Arad este parte dintr-o comunitate unită și înfloritoare. Este știut faptul că arădenii sunt mândri de istoria bogată și de arhitectura impresionantă a orașului lor natal. Iar vizitatorii capitalei de județ pot admira clădiri moderne care coexistă armonios cu clădirile istorice, în timp ce parcurile verzi și spațiile publice oferă numeroase de divertisment - prin festivaluri și evenimente care aduc comunitatea împreună.


Fiecare catalog Selgros Arad vine în întâmpinarea acestei comunități și reflectă filosofia lanțului de magazine de tip cash & carry. Aceasta este de a satisface o gamă cât mai largă de necesități, oferind diferite categorii de produse. Vânătorii de oferte Selgros Arad știu că nu vor fi dezamăgiți având în vedere oferta - mii de articole diferite de la sute de branduri. Mult mai mult decât alimente proaspete și ambalate sau băuturi, lanțul comercial pune la dispoziția arădenilor numeroase produse de curățenie și de igienă, inclusiv produse electrocasnice.


Selgros Arad face parte din Transgourmet, un grup din Elveţia, marca fiind prezentă în mai multe țări europene. Oferta acoperă atât unele dintre cele mai cunoscute branduri, cât și produse locale sau marcă proprie. Dacă locuiești prea departe de magazinul din oraș, situat în cartierul Micălaca sau dacă ești în căutarea altor oferte, rămâi pe siteul nostru, Kimbino. Găsești aici cataloagele online ale majorității comercianților de renume din categoria Supermarketuri, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Auchan şi LaDoiPași.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Selgros

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.