Ce este Vinerea Neagră?

Black Friday se referă la o zi în care magazinele din întreaga lume pun la vânzare mii de produse. Această zi este pur și simplu visul unui cumpărător și mulți se trezesc la primele ore ale dimineții pentru a face coadă la produsele cu reducere înainte de a se vinde.
Termenul „Black Friday” datează din anul 1869 în Statele Unite. Termenul a apărut pentru prima zi după Ziua Recunoştinţei, considerată ca startul pentru cumpărăturile de sărbătorile de iarnă. Astfel, retailerii sunt în competiţie pentru a crea oferte cât mai interesante, pentru a atrage clienţii.

Când este Black Friday 2019?

Anul acesta, Black Friday în România este pe 15 noiembrie. Multe magazine din întreaga lume, și-au publicat deja ofertele uimitoare. Black Friday este de obicei doar o zi, dar în România se întinde de regulă pe un weekend întreg, aşa că puteţi să vă bucuraţi de promoţii.

Pentru a vă asigura că nu pierdeți toate promoțiile de Black Friday din acest an, urmăriți cataloagele online ale magazinelor preferate și faceți notițe despre toate articolele pe care doriți să le cumpărați. Gata pentru Black Friday 2019? Cumparaturi fericite!