Kimbino
Târgu Jiu
Kimbino
Târgu Jiu
PUBLICITATE
Carrefour
3/5

Carrefour Târgu Jiu catalog de la 22.05.2024 - Oferte

Carrefour locațiile din orașul Târgu Jiu și împrejurimi

Sucursale din categoria în oraşul Târgu Jiu şi împrejurimi

Alte cataloage din categorie

Carrefour Târgu Jiu

Cu o istorie îndelungată pe plan internațional, Carrefour a pătruns pe piața din România de peste două decenii. Încet, dar sigur, comerciantul a devenit aproape sinonim cu „supermarket” în conștiința românilor. Așa că nu e de mirare că astăzi numeroși locuitori ai județului Gorj se aprovizionează la unul dintre supermarketurile Carrefour Târgu Jiu.


Motivul principal este că aceștia se pot bucura de numeroase oferte Carrefour Târgu Jiu, din diverse categorii: articole de consum precum alimente sau articolele de igienă și întreținere, dar și haine, electrocasnice, jucării, articole pentru grădinărit ș.a.m.d. Pentru Carrefour Târgu Jiu, catalogul reprezintă un canal important prin care se anunță promoțiile și reducerile de preț. E bine de știut că de cele mai multe ori este nevoie să studiați mai multe cataloage pentru a vă face o imagine completă asupra ofertei generale.


Printre motivele pentru care atât de mulți clienți preferă ofertele Carrefour Târgu Jiu este varietatea de produse marcă proprie ale comerciantului: îmbrăcămintea Tex, alimentele și băuturile Drag de România sau sigla Carrefour au devenit o constantă în casele oltenilor. Iar dacă doriți să vă bucurați din plin de cele mai bune chilipiruri, vă recomandăm să fiți cu ochii pe cel mai recent catalog Carrefour Târgu Jiu, precum cel valabil chiar acum, începând cu 04.06.2024. Mai ales că pe siteul Kimbino aveți mereu la îndemână mai multe oferte din categoria Supermarketuri, precum cele ale concurenților Kaufland, Lidl, PENNY, Metro, Cora, Mega Image, Profi, Selgros, Auchan şi LaDoiPași.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Supermarketuri