Kimbino
Kimbino
Leroy Merlin
3/5

Leroy Merlin Ploiești catalog 27.02.2024 - Program, produse

PUBLICITATE

Leroy Merlin locațiile din orașul Ploiești și împrejurimi

Afişare totală

Sucursale din categoria în oraşul Ploiești şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Leroy Merlin Ploiești

Chiar dacă aparent se află în umbra Capitalei, de care îl despart doar 60 de kilometri, municipiul Ploiești este un oraș cu o istorie bogată, fiind în același timp un centru economic foarte important pe plan național. Supranumit și „Capitala aurului negru”, orașul reprezintă un obiectiv important pentru majoritatea comercianților.


Așa că începând cu anul 2015, Leroy Merlin Ploiești deservește zona de pe teritoriul comunei Blejoi. Aici puteți găsi adresa exactă și tot aici aveți la dispoziție programul Leroy Merlin Ploiești, care poate varia în funcție de sărbătorile legale. Magazinul a înlocuit fostul comerciant bauMax, preluat în urma unei tranzacții de către retailerul francez, și are o suprafață de 12.000 mp, pe rafturile căreia pot fi găsite zeci de mii de produse diferite.


În acest magazin Leroy Merlin Ploiești, locuitorii din zonă pot alege dintr-o gamă largă de produse de bricolaj pentru casă și grădină, potrivite pentru proiecte de amenajare de diferite dimensiuni. În catalogul Leroy Merlin aveți acces la promoții și reduceri pentru numeroase articole, de la ferestre, uși, parchet, gresie, până la vopsea, covoare sau decorațiuni.


Chiar dacă oferta comerciantului este într-o mare măsură asemănătoare indiferent de locația magazinului, pentru clienții cu restricții de buget recomandăm vizita în timpul programului Leroy Merlin Ploiești pentru a profita de reducerile locale. În categoria Casa si gradina, Leroy Merlin este printre cei mai populari comercianți, iar pe siteul Kimbino.ro aveți mereu la dispoziție cele mai recente cataloage ale retailerului. Însă dacă nu ați găsit oferte speciale la ceea ce căutați, puteți să verificați cataloagele magazinelor concurente, cum ar fi IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Praktiker, Ambient şi Mathaus

 
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Leroy Merlin

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.