Kimbino
Cluj-Napoca
Kimbino
Cluj-Napoca

Pepco Cluj-Napoca catalog 20.06.2024 - Program, magazine

PUBLICITATE
Pepco
PUBLICITATE

Pepco locațiile din orașul Cluj-Napoca și împrejurimi

Sursa: here.com

Sucursale din categoria în oraşul Cluj-Napoca şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Pepco Cluj-Napoca

Supranumit și „Inima Transilvaniei”, Cluj-Napoca este cel de-al doilea oraș ca mărime din România, având o istorie de peste două milenii. Apărut în țara noastră în anul 2015, lanțul comercial Pepco s-a extins rapid în toată țara și numără în prezent sute de magazine. Astăzi, Pepco Cluj-Napoca este printre principalele locații ale comerciantului.


Ardelenii se arată interesați de promoțiile și ofertele din catalogul Pepco Cluj-Napoca, prin care acesta oferă „mai mult pentru mai puțin”. Prețurile mai mici comparativ cu competiția vin însoțite e o calitate mai bună, fiind destinate unui public sensibil la preț, însă în căutare de articole durabile.


Promoțiile și ofertele din catalogul Pepco Cluj-Napoca pot fi accesate în majoritatea magazinelor, fiind necesar să vă deplasați la cel mai apropiat dintre acestea. Orele de funcționare ale magazinelor nu sunt la fel de corelate precum oferta de la rafturi. Orarul de deschidere poate varia. De exemplu, magazinul situat în strada Regele Ferdinand este deschis timp de 12 ore, între 9 dimineața și 9 seara. La alte magazine, ora de deschidere este 10 dimineața. Totuși, clienții se pot baza că ora de închidere este seara, deseori după ora 19:00. Acesta este și motivul pentru care vă recomandăm să verificați programul exact al magazinului favorit înainte de a vă deplasa până acolo.


Cu ajutorul celui mai recent catalog Pepco Cluj-Napoca, puteți afla care sunt ultimele promoții și oferte, acesta fiind ușor accesibil consultând site-ul Kimbino. Cel mai recent catalog este valabil în perioada 20.06.2024 - 03.07.2024. Pentru alte oferte din categoria Haine, pantofi, sport, aveți la dispoziție numeroase cataloage, precum cele ale comercianților Decathlon, Hervis, Bonprix, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M, Nissa şi Zara.

 
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Haine, pantofi, sport