Kimbino
Brașov
Kimbino
Brașov
PUBLICITATE

Pepco Brașov catalog 18.07.2024 - Program, magazine

PUBLICITATE
Pepco

Pepco locațiile din orașul Brașov și împrejurimi

Sursa: here.com

Sucursale din categoria în oraşul Brașov şi împrejurimi

Sursa: here.com

Alte cataloage din categorie

Catalog Pepco Brașov

Atunci când cineva spune „Brașov”, ne gândim de obicei la munte, istorie, arhitectură deosebită și turism. Pentru orice român, orașul Brașov este un motiv de mândrie, acesta fiind pentru prima oară atestat istoric încă în anul 1235.


Aproape opt secole mai târziu, anul 2015 a intrat în istoria comerciantului de origine poloneză Pepco deoarece atunci au apărut în România primele sale magazine. Orientat către a oferi tuturor românilor „mai mult pentru mai puțin”, orașul Brașov nu putea lipsi de pe harta celor mai importante locații ale comerciantului.

 

Program Pepco Brașov


Prețurile mici pe care le oferă Pepco Brașov beneficiază de aceeași calitate pe care lanțul de magazine o oferă în restul țării. Și catalogul Pepco Brașov reflectă profilul sensibil la buget al clienților, ceea ce nu înseamnă, totuși, că aceștia trebuie să facă compromisuri însemnate la capitolul calitate. Promoțiile și ofertele sunt de obicei disponibile în toate magazinele, singurul lucru la care clienții trebuie să fie atenți fiind programul Pepco Brașov, care e destul de variabil. În funcție de locația magazinului, ora de deschidere poate fi de la primele ore ale dimineții până aproape de prânz, în timp ce ora de închidere este rareori înainte de ora 19:00. Cel mai indicat este ca înainte de a face un drum dedicat către un magazin Pepco Brașov, să verificați pe site-ul oficial care este programul exact al acestuia.

 

Cel mai nou catalog pe Kimbino


În ceea ce privește cel mai nou catalog Pepco Brașov, este simplu să vă asigurați că sunteți la curent cu ultimele promoții și oferte. Pe site-ul Kimbino puteți studia oricând cel mai recent catalog, precum cel valabil în perioada ⏳ 11.07.2024 - 17.07.2024 ⏳. Iar pentru oferta altor cataloage din categoria Haine, pantofi, sport, aveți la dispoziție numeroase alte cataloage, precum cele ale comercianților Decathlon, Hervis, Bonprix, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M, Nissa şi Zara.

 
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Haine, pantofi, sport