false
Kimbino
Kimbino

Reduceri mari la Jysk și Dedeman de Black Friday 2020. La ce să te aștepți?

30 octombrie 2020

Produsele de reparație, întreținere și înfrumusețare a casei sunt la mare căutare în această perioadă. Catalogul Jysk și catalogul Dedeman sunt însă cu ofertele la zi și la nivelul așteptărilor. De Black Friday 2020 o să găsești la Dedeman și Jysk tot ce ai nevoie pentru a te simți mai confortabil și mai sigur în propria locuință. Și nu o spunem noi, ci experiența clienților din anii trecuți. 

Cum a arătat Black Friday anul trecut pentru magazinele din România și cu ce impresii au plecat clienții, afli în cele ce urmează.

Jysk Black Friday înainte de 2020

Jysk nu a dezamăgit niciodată așteptările clienților în ceea ce ține de reducerile de Black Friday. Reducerile au variat în funcție de categoria de produse, dar pentru fiecare dintre acestea magazinul a pregătit ceva interesant. 

Ca să facem o incursiune în promoțiile anilor trecuți, vrem să amintim câteva produse-vedete printre clienți. Din categoria pieselor pentru dormitor și living, s-au evidențiat vânzările pentru scaunul Dining Havndal, canapeaua extensibilă Hejls, dar și fotoliul de masaj Hovborg. Nici accesoriile nu au fost neglijate de cumpărături, care în anii trecuți s-au înghesuit la exemplarele limitate de pernă cu fibre Tornfjellet sau de plapumă Ulvik.

Jysk Black Friday 2020

Ofertele de Black Friday 2020 nu au fost încă publicate, dar din momentul în care acestea vor fi cunoscute, le vei putea găsi cu ușurință aici. Analizând tradiția Jysk, vom presupune că Oferta actuală de 1+1 e doar încălzirea pentru ce urmează să vedem în materie de reduceri, începând cu 13 noiembrie.

Tradiția Black Friday Dedeman

Black Friday 2019 Dedeman a fost ocazia perfectă să îți reînnoiești locuința cu accesorii sau să cumperi acele scule la care tot visezi de ani de zile. 

La unele produse din categoria electrocasnicelor, reducerea s-a ridicat până la 50%. În categoria Lenjerii de pat, Black Friday a adus o generoasă reducere de 40-45%. În mare parte din cazuri, oferta a variat între -5% și -30% din prețul întreg al produselor. Acest lucru ne face să credem că, în acest an, reducerile vor fi cel puțin la fel de atrăgătoare. 

Catalogul Dedeman Black Friday 2020 nu a fost încă publicat, dar asta nu te oprește să intri pe pagina oficială a magazinului și să faci cunoștință cu produsele noi din acest an. Te sfătuim să încerci categoria de Mobilă și să vezi câteva dintre dormitoarele noi adăugate. Nu vei regreta.

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.