Kimbino
Kimbino

Ultimele cataloage din categoria Altele

Am adunat cele mai recente oferte speciale și pliante de la firmele dvs. favorite din categoria Altele. Kimbino vă ajută să găsiți oferte rapid și astfel economisiți bani făcând cumpărăturile.
Puteți găsi aici pliante de la branduri bine cunoscute, precum Jumbo, Dormeo, AliExpress, Elefant, Makita, Noriel şi Fressnapf, și multe altele.

Planificați-vă cumpărăturile viitoare puțin mai eficient cu ajutorul lui Kimbino. În prezent, există 3 pliante online disponibile în categoria Altele, pe care le-am organizat pentru dvs. Verificați, de exemplu, Dacă sunteți interesat de cele mai recente reduceri și pliante din orașul dvs., puteți să le verificați introducând numele orașului în colțul din dreapta sus al paginii web sau îl puteți selecta din următoarea listă: Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Orăştie şi Craiova.

Dacă doriți să fiți informat despre noile oferte de la lanțurile dvs. preferate de magazine, descărcați aplicația Kimbino care vă anunță despre pliante noi. De acum înainte, urmărirea reducerilor va fi floare la ureche!
Vă mulțumim că ați ales Kimbino. Uitați de pliantele de hârtie, care nu par niciodată să fie la îndemână când avem nevoie de ele. Cu Kimbino, aveți toate informațiile referitoare la categoria Altele disponibile 24/7, reducând totodată deșeurile de la pliantele din hârtie. Grozav, nu-i așa?
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE