Kimbino
Kimbino
VidaXL
3/5

Catalog VidaXL BLACK FRIDAY 2023 | Oferte, online reduceri

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog VidaXL

3/5
Actual brochure
Există doar câteva persoane care nu cunosc magazinul VidaXL. Este unul dintre liderii de pe piaţa din România.
Poţi să cumperi aproape orice la preţuri grozave de la VidaXL .
VidaXL introduce de obicei noi oferte speciale. Cea mai nouă ofertă valabilă din 01.10.2023 poate să fie găsită aici aici.
Ai avea nevoie să foloseşti precum {special_offer}? Avem veşti bune.Sunt la preţuri reduse la VidaXL.
În alte magazine, ai putea găsi aceleaşi produse la un preţ mai bun. Încearcă să începi de aici: IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient.

Magazine diferite oferă produse de branduri diferite, şi brandurile proprii care nu sunt disponibile altundeva. De exemplu ,VidaXL  oferă de obicei branduri precum {shop_brands}.
Nu ai avut noroc căutând ceea ce căutai? Poţi să vizitezi site-ul oficial vidaxl.ro.

Uită de variantele printate ale broşurilor şi începe să foloseşti varianta online de la Kimbino. Poţi să verifici oferta online de la VidaXL şi comfortabil în orice moment. Fară risipă!
Broşurile printate sunt deopotrivă dăunătoare şi incomode. De aceea apreciem că cercetezi ultima ofertă de la VidaXL online.

Nu crezi că este uşor să economiseşti făcând cumpărături? Vino şi vei vedea.

Să urmăreşti ultima ofertă de la VidaXL poate să pară că îţi consumă timpul. Dar nu este adevărat. Înţelept e să te abonezi la newsletter. Sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. În acest fel, nu vei pierde nici una dintre ofertele speciale de la VidaXL, şi în plus, vei salva timpul pe care îl foloseai să răsfoieşti broşurile printate.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.

VidaXL BLACK FRIDAY 2023

Sărbătoarea cumpărăturilor de Black Friday este aici și a ajuns și la VidaXL. Consultați oferta noastră specială pentru Black Friday 2023 în noul flyer VidaXL! Cel mai recent pliant numit VidaXL Catalog este valabil de la 01.10.2023 - 29.02.2024. Nu ratați reducerile mari de Black Friday la VidaXL. În categoria Casa si gradina, veți găsi, de asemenea, multe alte pliante pentru Black Friday. Dacă doriți să cumpărați cadouri de Crăciun în avans și aveți nevoie de inspirație, consultați toate pliantele promoționale de Black Friday și economisiți. Kimbino vă oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai bune reduceri de Black Friday.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino

Nu există reprezentanţe

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.