Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
Orange
3/5

Orange catalog 09.04.2024 | noi oferte

Catalog Orange

Informații despre ofertele speciale Orange

3/5
Actual brochure

Când spui Orange, primul lucru la care te gândești este servicii de telefonie mobilă. Cu toate acestea, Orange Romania cuprinde o gamă largă de produse și oferte dezvoltate pentru a acoperii toate nevoile de tehnologie pe care un om le poate avea. Vei găsi în cataloagele Orange oferte produse care pot să răspundă cu brio atât nevoilor cele mai personale ale oricăruia dintre noi, cât și celor mai exigente solicitări ale clienților business. Având peste 20 de ani de experiență în domeniu, Orange și-a dezvoltat și diversificat gama de servicii, ajungând în acest moment să acopere telefonia mobilă, internetul și televiziunea, punând la dispoziția clienților și produse de top pe care le pot găsi în pachetele promoționale. Cele mai bune oferte pot fi găsite lunar începând cu data de 09.04.2024 în catalogul Orange de aici.

Magazinul Orange

Shop

Orange Romania este în prezent cel mai mare și mai dezvoltat operator de telefonie mobilă raportat la numărul de clienți, conducând detașat în fața celorlalți competitori: Altex, Flanco, Media Galaxy, Domo, Emag, Clickshop, Cel şi evoMag .

În 1997 operatorul de telefonie mobilă intră pe piață sub numele de Dialog iar în 16 mai are loc primul apel telefonic din rețea. Încă de la început iese în evidență pe lângă competitori, fiind primul operator care introduce serviciile de transmisie de fax și date dar și accesul la internet și email. In perioada următoare are o creștere semnificativă de clienți, ajungând la peste 200 000, datorat in mare parte și abonamentelor cu cel mai mic preț de pe piață. În anul 2002 este preluată de compania France Telecom și își va schimba numele în Orange.

În prezent, Orange are cea mai extinsă acoperire 4G, ajungând la 96,9% din populația țării.

Magazinele Orange sau produsele lor pot fi găsite in orice colț al țării te-ai afla, atât în marile orașe cum ar fi Cluj, Baia Mare, Oradea, Bucuresti, cât și în comunități mai mici, multe din serviciile lor cum ar fi posibilitatea de reîncărcare orange sau achiziție de cartele găsindu-se în alte puncte de comerț independente.

Sub motto-ul “mai aproape de tot ce e important pentru tine” Orange își propune să le ofere clienților posibilitatea de a avea tot ceea ce este esențial pentru ei, să rămână conectați cu tehnologia dar și cu cei dragi și mai ales să aibă parte de cea mai bună experiență de comunicare și mai nou, divertisment.

Pe site-ul lor orange.ro, veți putea găsi tot portofoliul de servicii, produse și oferte Orange pe care brandul le-a pregătit pentru clienții lor, fie că sunt persoane fizice, IMM-uri sau companii.

Oferta Orange

Assortment

Un client nu poate spune decât că se poate simți răsfățat de gama largă de produse și oferte Orange pe care o are la dispoziție. Serviciile de telefonie mobilă includ promoții la abonamente și telefoane Orange, pachete integrate de telefonie, televiziune și internet dar și produse și accesorii de top cum ar fi tablete și laptopuri, smartwatch-uri sau televizoare. Interesul pentru a dezvolta partea de divertisment, i-au făcut pe cei de la Orange să dezvolte un pachet nou de servicii de televiziune prin cablu sau satelit, împreuna cu aplicația Orange TV Go, care îți aduce televizorul Orange oriunde te-ai afla. Pe lângă toate acestea, Orange oferă și servicii unice de asigurare pentru telefon, servicii de transfer valutar, conturi digitale și multe altele. Cel mai ușor ar fi să vă faceți un cont in My Orange din orange.ro și să explorați printre ofertele existente sau să răsfoiți Catalog Orange. Cu siguranța veți găsi ceva pe placul vostru!

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Electronice

Căutare
Kimbino
Orange

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.