Evaluare 3/5

Broşurile OBI disponibile în curând.

Există doar câteva persoane care nu cunosc magazinul OBI. Este unul dintre liderii de pe piaţa din România. Datorită varietăţii de produse de la OBI şi preţurilor grozave, poţi să cumperi aproape orice ai nevoie.  Lipseşte în OBI o ofertă? Încearcă să o găseşti altudeva! Doar aruncă o privire asupra ofertelor celorlalte magazine Ambient, BauMax, Black Red White, Brico Depot, Dedeman, Diego, Elvila, Hornbach, IKEA, JYSK.

Ai ales un produs dar nu este nici o informaţie despre produs pe site-ul nostru? Visitează site-ul oficial al magazinului www.obi.ro.

Uită de pliante printate şi căsuţe poştale pline. Foloseşte pliantele online din Kimbino unde ultima ofertă de la OBI este mereu disponibilă când eşti şi tu. Protecţia mediului nu este doar un clişeu. De aceea suntem încântaţi că răsfoieşti ultima ofertă de la OBI online şi nu în versiunea printată. Mulţi copaci vor fi astfel salvaţi. Şi asta nu e tot!

Să cumperi produse la reducere te poate ajuta să economiseşti mulţi bani. Singurul lucru pe care trebuie să îl ştii este ce produs şi unde este la reducere. Vei afla acest lucru uşor şi rapid datorită broşurilor online.

Toată lumea are nevoie să economisească timp şi bani. Poţi acum să economiseşti datorită ofertelor speciale de la OBI  şi să ai mai mult timp înscriindu-te la newsletterul nostru sau descărcând aplicaţia noastrăKimbino.  Atunci vei avea nevoie doar de câteva secunde să verifici ofertele speciale de la OBI. Al tău Kimbino.