Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
Mathaus
3/5

Mathaus catalog 04.04.2024 | noi oferte

Catalog Mathaus

Informații despre ofertele speciale Mathaus

3/5
Actual brochure

MatHaus e acel partener de încredere de care orice constructor, profesionist sau amator, are nevoie atunci când își plănuiește următorul proiect. Cu o ofertă largă și complexă din gama produselor pentru Casa si gradina, în catalogul MatHaus vei găsi mereu răspunsul sau soluția cea mai bună pentru tine. E suficient să răsfoiești ultimul Catalog Mathaus începând cu data de 04.04.2024 pentru a te convinge că promoțiile gândite de magazinul MatHaus par a fi făcute pentru nevoile tale. Indiferent că ai nevoie de o bucătărie nouă, de mobilier în living sau de materiale de construcții pentru casa de vis pe care ți-o dorești, în catalogul MatHaus ofertele nu contenesc să curgă. Urmărește oferta MatHaus pentru acest sezon în noul catalog din luna Aprilie  pe care îl găsiți aici și verificați care e programul MatHaus în magazinul cel mai apropiat de tine.

Magazinul MatHaus

Shop

Primul magazin MatHaus și-a deschis porțile clienților în data de 9 martie 2017 în Iași. În prezent exista 7 magazine MatHaus în țară în orașe cum ar fi: Oradea, Iasi, Brasov și peste 23 de depozite, împreună cu magazinul online de unde clienții pot face achizițiile. Cu o ofertă de peste 25000 de produse dedicate construcțiilor, instalațiilor, și accesoriilor pentru casă și grădină, toate la prețuri competitive și stocuri mereu existente, MatHaus reușește să iasă în evidență pe lângă competitorii existenți pe piață în acest moment cum ar fi IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker şi Ambient prin serviciile complexe și transportul gratuit de care beneficiază clienții la achizițiile care depășesc o anumită sumă. Pe lângă toate acestea, clienții au posibilitatea de a-și negocia proiectele mult visate direct din magazinul prin programul MatHaus de proiectare și negociere.

Pe site-ul lor Kimbino.ro, clienții pot găsi produse profesioniste din branduri cunoscute cum ar fi Hyunday Power Products, Wienerberger, Henkel, Norgips, Rockwool, Multibat și multe altele. Iar pentru cei care sunt încă novici în arta construcțiilor sau a decorațiilor, MatHaus are o serie de librării DYI în care îi învață pe cei care nu au multă experiență, cum să lucreze cu produsele sau mobila MatHause pentru a avea cele mai bune rezultate în casa mult visată.

Oferte MatHaus

Assortment

Produsele din marca MatHaus, garantate de calitatea și experiența brandului Arabesque, oferă soluții complete pentru orice fel de proiect ai avea, indiferent că e vorba de reparație, renovare, construire, curățare, găurire sau redecorat cu mobilă, MatHause le are pe toate într-un singur loc și dacă cumva nu ai posibilitatea de a veni la un magazin Mahaus, acesta va veni la tine. Avantajul de a putea livra în orice colț de țară sau chiar și în vârf de munte este unul greu de ignorat mai ales când știm cât de important și valoros e timpul atunci când te pregătești pentru un plan de construcție mai extins. Calitatea produselor, consilierea telefonică, ajutorul diligent pe care orice angajat al MatHaus îl oferă clienților, serviciile de debitare, cantuire, fasonare  și mixare vopsele, sursele de inspirație de pe proiectele online sau sfaturile pentru DIY reprezintă toate argumentele necesare pentru a rămâne fidel acestei mărci. Iar ofertele și promoțiile din noul catalog MatHaus pe care îl puteți găsi Catalog Mathaus îți vor scoate în evidență toate ofertele de care ai nevoie. 

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE
Căutare
Kimbino
Mathaus

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.