Kimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul
Mango
3/5

Mango catalog 01.06.2023 | noi oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Mango

CATALOGUL MANGO

3/5
Actual brochure

Mango este unul din cele mai cunoscute nume din industria modei. Articolele de îmbrăcăminte se caracterizează printr-un aer modern, urban având în ele esența spiritului mediteraneean. În noul catalog Mango de aici veți găsi haine produse cu stil, liniile acestora fiind simple dar cu personalitate. Produsele sunt la prețuri accesibile și se adresează tuturor: femei, bărbați și copii. Dacă vrei să vezi mai multe produse, vizitează cel mai apropiat magazin Mango. Poți vedea unde se află acesta dacă intri pe site-ul oficial al magazinului mango.com, unde poți găsi și ultimele oferte și reduceri Mango, unele dintre ele fiind disponibile exclusiv online. Și dacă ai găsit ceva care îți place, îți recomandăm să nu pierzi timpul și să le comanzi cât mai repede, pentru că ofertele expiră foarte repede. Ultimul catalog Mango Mango catalog - New In Men este valabil în perioada de joi 01.06.2023.

MAGAZINELE MANGO

Shop

Mango a apărut pe piața în anul 1984 în Barcelona, fiind fondat de frații Isak și Nahman Andic. Numele de Mango a apărut după ce Isak a făcut o vizită în Filipine unde a găsit acest fruct al cărui nume, avea el să afle, se pronunță la fel în toate limbile. Magazinele Mango s-au extins destul de rapid în restul Europei, ajungând acum la un număr de peste 2200 de magazine și 16000 de angajați.

Comparativ cu ceilalți jucători de pe piața Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M şi Nissa, produsele Mango sunt un mix de modă, artă, cultură și tehnologie, la care se adaugă esența spiritului tipic mediteraneean. În fiecare magazin Mango vei putea vedea spiritul artistic pregnant al brandului, pentru că acestea sunt amenajate cu mult gust în stil art deco sau rococo. Dacă vei intra pe site-ul lor mango.com vei descoperi cu plăcere că atenția pentru detalii este prezentă și aici. Colecțiile sunt împărțite clar și vizibil în produse pentru femei, bărbați, fete și băieți, dar pe lângă acestea, Mango online oferă și o colecție denumită Violeta, care conține piese de îmbrăcăminte cu mărimi mai mari. Un alt aspect interesant pe care îl puteți găsi doar la Mango online este categoria Edits, unde vei putea găsi noile colecții disponibile sub forma unei mici povești video, creată pentru a pune în evidență articolele de imbracaminte și spiritul pe care îl emană. Cu siguranță acest detaliu îi deosebește de alți retaileri cum ar fi Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M şi Nissa.

În România, puteți găsi magazinele Mango în București, Brașov, Constanța, Galați, Iași şi Ploiești, însă dacă dorești să achiziționezi produse la reduceri de la ei, poți intra pe site la categoria reduceri sau poți să-ți instalezi aplicația Kimbino și așa vei fi sigur că nu vei rata nici o ofertă Mango.

OFERTA MANGO

Assortment

Ce este deosebit față de alte branduri, în magazinele Mango sau în online, colecțiile nu sunt denumite. Acestea vor fi doar împărțite în categorii pentru femei, bărbați și copii, specificând tipul de articol vestimentar, cum ar fi cămăși, tricouri, blugi sau funcționalitatea lui – îmbrăcăminte pentru gravide, ținute pentru birou. Toate acestea subliniază nevoia de simplitate pe care o putem vedea și în articolele de îmbrăcăminte, care au linii simple și elegante. Poți să te convingi răsfoind ultimul catalog disponibil Mango catalog - New In Men sau vizitând site-ul mango.com, unde le vei găsi pe toate, inclusiv ofertele disponibile doar online.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Mango
Mango

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.