Evaluare 3/5

Revistă aniversară – previzualizare al pliantului de la Lidl Tour valabil de la 15.06.2019
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Lidl Tour valabil de la 01.06.2019
Catalog nou – previzualizare al pliantului de la Lidl Tour valabil de la 01.05.2019
Probabil toţi clienţii români sunt familiari cu magazinul Lidl Tour. Datorită gamei large de produse, are una dintre cele mai puternice poziţii pe piaţa română. Lidl Tour  oferă aproape orice ai avea nevoie. Şi mai important: la preţuri grozave! Vă recomandăm să aruncaţi o privire asupra ofertelor altor magazine. Ce spuneţi despre Jumbo, Makita, Norauto, Pepco, TopShop, Zoomania?  

Site-ul nu îţi oferă tot ce căutati? Ne pare rău pentru asta. Dar nimic nu este pierdut. Ne concentrăm în principiu pe broşuri, dar dacă cauţi ceva mai obişnuit, încearcă să răsfoieşti site-ul oficial al magazinului www.lidl-tour.ro.

Uită de pliante printate şi căsuţe poştale pline. Foloseşte pliantele online din Kimbino unde ultima ofertă de la Lidl Tour este mereu disponibilă când eşti şi tu. Broşurile online, de exemplu ultima ofertă de la Lidl Tour disponibilă online, nu este doar ultimul trend, este un pas semnificativ spre protejarea mediului şi a pădurilor noastre. Vă mulţumim că vă alăturaţi nouă să protejăm mediul.

Nu a fost niciodată mai uşor să economiseşti datorită ofertelor speciale.

Nu pierde nici una dintre ofertele speciale de la Lidl Tour. Înscriete la newsletterul nostru sau descarcă aplicaţia noastră Kimbino. Vei avea o prezentare generală a ultimelor oferte de la Lidl Tour. Al tău Kimbino.