KimbinoKimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul
Kika
3/5

Kika catalog săptămâna viitoare | noi oferte

Magazine KIKA nu mai pot fi găsite în România. De acum înainte, găsești promoțiile lor excelente în magazinele și pliantele XXXLutz.

Catalog Kika

KIKA CATALOG

3/5
Actual brochure

Vizitatorii frecvenți ai magazinelor Kika sunt deja obișnuiți cu oferta foarte bogată de produse și promoțiile frecvente pe care acest lanț le oferă zi de zi. Majoritatea noutăților le puteți găsi în catalogul Kika, așa că dacă sunteți în căutare de reduceriKika în Februarie 2023, aici este pagina cea mai potrivită pentru a le căuta.

În general, noul catalog Kika apare lunar și anunță reduceri de 10%, dar deseori chiar mai mult, pentru un anumit tip de produse sau pentru un set de piese de mobilier. Astfel, în catalogul Kikaactual, disponibil pe site-ul nostru, magazinul își prezintă produsele într-un mod clasic, clar, concis și cu o atenție sporită la detalii. Oferta Kika este în general bogată, dar înainte de a vizita magazinul, merită totuși să consultați catalogul Kika valabil începând cu săptămâna viitoare. 

MAGAZINELE KIKA

Shop

Apărută în urmă cu aproape o jumătate de secol, în 1973, compania Kika s-a extins pe plan internațional, fiind astăzi un furnizor complet în domeniul amenajărilor interioare. Majoritatea magazinelor în care regăsim oferta Kika sunt astăzi în Austria, iar extinderea lanțului s-a îndreptat către Europa de Est. În anul 2013, Kika a intra în grupul Steinhoff, pornit ca o afacere de familie în Germania. 

În România, Kika a inaugurat primul magazin la sfârșitul anului 2008. Astăzi, putem vedea pe viu oferta Kika în două locații - Bucareșt şi Domnești. În categoria Casa si gradina, putem remarca atenția acordată prezenței Kika online, pe siteul oficial www.kika.ro fiind disponibilă mai mult decât oferta Kika. Găsiți pe Kika online și idei de amenajare, precum și lista completă de servicii disponibile în magazin: consiliere, măsurători, proiectare computerizată în magazin, montaj mobilier, condiții de livrare și multe altele. 

Dacă doriți să consultați și alte oferte de pe piață, vă recomandăm să studiați cataloagele disponibile la magazinele concurente, precum Ambient, Black Red White, Brico Depot, Dedeman, Diego, Elvila, Homelux, Hornbach, IKEA şi JYSK.

OFERTA KIKA

Assortment

În cadrul ofertei Kika din Februarie 2023 cu siguranță veți găsi numeroase promoții și reduceri, însă gama de produse disponibile este una cuprinzătoare, care nu se schimbă semnificativ de la o lună la alta. Astfel, găsiți în magazine sau pe Kika online mobilă pentru toată casa – inclusiv baia sau grădină, numeroase accesorii, de la decorațiuni, la corpuri de iluminat sau perdele și produse specifice copiilor. Acestea sunt fabricate de către mărci de renume pe piața internațională sau din Germania.

În fiecare catalog Kika puteți să alegeți din sute de produse noi sau la reduceri, așa că vă invităm să consultați Catalog Kika, valabil în perioada săptămâna viitoare, pentru a vă asigura că nu ratați nicio reducereactuală. 

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Kika
Kika

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.