Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
Hervis
3/5

Hervis catalog 18.03.2024 | noi oferte

Catalog Hervis

Informații despre ofertele speciale Hervis

3/5
Actual brochure

Dacă ai o viață activă și-ți place să faci sport, cu siguranță ai auzit de magazinele Hervis. Indiferent că ești fan ciclism, alergat sau canotaj, că ești un atlet profesionist sau doar un amator entuziast, în magazinele Hervis vei găsi echipamentul de care ai nevoie să te poți pune în mișcare în orice condiții.

Cataloagele Hervis sunt primul pas pe care trebuie să-l faci în cazul în care ești abia la începutul acestui drum activ. Vei găsi acolo lunar oferta Hervis la branduri cunoscute și apreciate, valabile în perioada de luni 18.03.2024, cu reduceri care te vor face să îți dorești să vizitezi cel mai apropiat magazin cât mai curând! Cel mai ușor e să te convingi răsfoind ultimul catalog aici sau mergând pe varianta online a magazinului la hervis.ro.

MAGAZINELE HERVIS

Shop

Marca Hervis apare pentru prima dată în Austria în anul 1972, după ce grupul de retail SPAR preia magazinele de modă germane Herman Visser și le adăuga articole sportive. În 1980 Hervis devine primul magazin specializat pe articole pentru modă, timp liber și sport. Fiind un concept multibrand, la Hervis vei găsi în proporție de 60% nume cunoscute din mărcile de sport precum Puma, Adidas, Nike, Scott, Atomic, etc, iar restul de 40% este reprezentat de mărcile proprii ale brandului.

În momentul de față Hervis deține 210 magazine în care lucrează aproximativ 3100 de angajați. Cu o tradiție de peste 30 de ani în domeniu și produse de calitate înaltă, nu e de mirare că Hervis se află în top 3 cei mai apreciați retaileri de Haine, pantofi, sport din comerțul european.

În România magazinele Hervis pot fi găsite în 26 de orașe cum ar fi: București, Timișoara, Târgu Mureș, Baia Mare, Constanța şi Galați, iar pentru cei care nu se află în apropierea acestor locații, pot verifica oferta Hervis online pe hervis.ro, de unde pot verifica ofertele, să le rezerve și să comande din orice colț al țării.

Sub sloganul Get movin’, îndemnul la mișcare se află mereu în centrul interesului mărcii Hervis. Ei au fost mereu promotorii unui stil de viața activ, sănătos, organizând de-a lungul anului diverse evenimente sportive pentru toate categoriile de vârstă sau de antrenament. Dacă sunteți interesat de următorul eveniment puteți intra pe Hervis online și să vă înscrieți la cel care vi se potrivește. Și dacă sunteți înscriși și în Clubul Hervis, aveți parte de reduceri și oferte speciale, participarea garantată la anumite competiții, transport gratuit și multe altele.

OFERTA HERVIS

Assortment

Ofertele Hervis sunt de cele mai multe ori tentante nu doar datorită reducerilor foarte mari, dar și pentru garanția calității produselor pe care le veți achiziționa. Pe lângă produsele mărcilor cunoscute cum ar fi Adidas, Columbia, Nike, Salomon, Under Armour, Converse, Reebok, Puma, NorthFinder și multe alte nume cunoscute la nivel internațional, se adaugă și mărcile proprii. Acestea sunt Kilimanjaro – produse pentru outdoor, Benger – fitnes, alergare, ciclism și ski, Cygnus – plajă și ski, Snoxx și Seems – îmbrăcăminte de ski pentru copii X-fact – biciclete. La Hervis vei găsi tot ce ai nevoie indiferent de sportul de care vrei să te apuci. Iar ofertele sunt și ele de top. Răsfoiește catalogul Catalog Hervis sau intră pe hervis.ro pentru a găsi reducerile disponibile doar online.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Haine, pantofi, sport

Căutare
Kimbino
Hervis

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.