Kimbino
Kimbino
Footshop
3/5

Footshop catalog 09.02.2024 | noi oferte

PUBLICITATE

Catalog Footshop

DESPRE OFERTELE FOOTSHOP ROMANIA

3/5
Actual brochure

Primul magazin Footshop din România a apărut relativ recent, iar de atunci, putem auzi tot mai mulți tineri vorbind despre footshop ro – adică prescurtarea adresei web a Footshop online. Motivul este că de fiecare dată când apare o nouă colecție Footshop, magazinul din centrul Bucureștiului devine brusc un loc de pelerinaj pentru iubitorii de încălțăminte urbană și streetwear. 

Dacă vă place acest tip de încălțăminte și îmbrăcăminte sau dacă sunteți pur și simplu în căutarea unui cadou deosebit pentru un membru mai tânăr al familiei, cu siguranță merită să aruncați un ochi peste catalogul footshop.ro. Îl găsiți aici, este vorba despre Catalog Footshop.

FOOTSHOP MAGAZIN

Shop

Totul a început cu pasiunea fondatorului Peter Hajducek pentru sneakers și visul său de a deveni cel mai important nume în comerțul de urban wear din Europa Centrală. Din start, această abordare este greu să transforme Footshop în liderul categoriei sale - Haine, pantofi, sport, având în vedere că pentru produse clasice este mai bine să apelați la comercianți cu o abordare tradițională, cum ar fi Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M şi Nissa.

Însă cu siguranță că dacă sunteți în căutarea unor produse de nișă, cu care să ieșiți în evidență, atunci trebuie să vizitați magazinul sau să accesați Footshop online. Nu uitați să vă înscrieți în programul de loialitate Footshop Club, prin care aveți acces la numeroase beneficii precum reducere la înregistrare sau la fiecare achiziție, șanse mărite de a câștiga premii la tragerile la sorți sau cadouri cu ocazia zilei

OFERTA FOOTSHOP ROMANIA

Assortment

Footshop se bazează în primul rând pe comercializarea unor mărci recunoscute și faimoase în cadrul publicului său țintă – este vorba despre Nike, Adidas sau Vans. Mai mult de atât, comerciantul pune la dispoziția fanilor de urban wear articole exclusive de la alte branduri preferate de către cunoscătorii din domeniu – de exemplu, Raf Simons sau Y-3.

Puteți accesa Footshop online pe siteul oficial footshop.ro, însă, spre deosebire de alți comercianți, footshop.ro nu poate oferi o experiență comparabilă cu cea pe care o găsim într-un Footshop, magazin real. Acolo puteți să vă bucurați de o sală de cultură urbană, potrivită pentru desfășurarea de ateliere, lectură sau alte activități specifice. Iar înainte să vizitați magazinul, asigurați-vă că sunteți la curent cu cele mai noi promoții sau piese de colecție studiind Catalog Footshop, catalog accesibil aici.

KIMBINO - CATALOAGE ONLINE

Kimbino App

Cataloagele și pliantele cu cele mai recente oferte și promoții sunt o metodă de marketing destul de veche. O metodă care reușește să aducă în mâinile unui număr mare de clienți și potențiali clienți reduceri pe care poate că altfel le-ar fi ratat. Acum aveți la îndemână un adevărat prieten al naturii: Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. De ce este Kimbino un prieten al naturii? Deoarece o parte însemnată dintre cataloagele și pliantele tipărite sunt aruncate la gunoi, unele dintre ele fără ca măcar să fi fost citite vreodată. Evident, acest lucru dăunează grav mediului înconjurător. Informându-vă din cataloagele online contribuiți la protecția mediului înconjurător, mai ales că vă sunt suficiente o conexiune internet și un dispozitiv de încredere. De asemenea, vă recomandăm să instalați aplicația Kimbino, aceasta vă ajută să fiți la curent cu cele mai noi informații chiar și atunci când nu sunteți în fața computerului.

PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Footshop

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.