KimbinoKimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul
Footshop
3/5

Footshop catalog 27.09.2022 | noi oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Footshop

DESPRE OFERTELE FOOTSHOP ROMANIA

3/5
Actual brochure

Primul magazin Footshop din România a apărut relativ recent, iar de atunci, putem auzi tot mai mulți tineri vorbind despre footshop ro – adică prescurtarea adresei web a Footshop online. Motivul este că de fiecare dată când apare o nouă colecție Footshop, magazinul din centrul Bucureștiului devine brusc un loc de pelerinaj pentru iubitorii de încălțăminte urbană și streetwear. 

Dacă vă place acest tip de încălțăminte și îmbrăcăminte sau dacă sunteți pur și simplu în căutarea unui cadou deosebit pentru un membru mai tânăr al familiei, cu siguranță merită să aruncați un ochi peste catalogul footshop.ro. Îl găsiți aici, este vorba despre Footshop - Catalog nou.

FOOTSHOP MAGAZIN

Shop

Totul a început cu pasiunea fondatorului Peter Hajducek pentru sneakers și visul său de a deveni cel mai important nume în comerțul de urban wear din Europa Centrală. Din start, această abordare este greu să transforme Footshop în liderul categoriei sale - Haine, pantofi, sport, având în vedere că pentru produse clasice este mai bine să apelați la comercianți cu o abordare tradițională, cum ar fi ABOUT YOU, Bershka, Bonprix, CCC, Decathlon, Deichmann, Ecco, epantofi.ro, Fashion Days şi H&M.

Însă cu siguranță că dacă sunteți în căutarea unor produse de nișă, cu care să ieșiți în evidență, atunci trebuie să vizitați magazinul sau să accesați Footshop online. Nu uitați să vă înscrieți în programul de loialitate Footshop Club, prin care aveți acces la numeroase beneficii precum reducere la înregistrare sau la fiecare achiziție, șanse mărite de a câștiga premii la tragerile la sorți sau cadouri cu ocazia zilei

OFERTA FOOTSHOP ROMANIA

Assortment

Footshop se bazează în primul rând pe comercializarea unor mărci recunoscute și faimoase în cadrul publicului său țintă – este vorba despre Nike, Adidas sau Vans. Mai mult de atât, comerciantul pune la dispoziția fanilor de urban wear articole exclusive de la alte branduri preferate de către cunoscătorii din domeniu – de exemplu, Raf Simons sau Y-3.

Puteți accesa Footshop online pe siteul oficial www.footshop.ro/ro, însă, spre deosebire de alți comercianți, footshop.ro nu poate oferi o experiență comparabilă cu cea pe care o găsim într-un Footshop, magazin real. Acolo puteți să vă bucurați de o sală de cultură urbană, potrivită pentru desfășurarea de ateliere, lectură sau alte activități specifice. Iar înainte să vizitați magazinul, asigurați-vă că sunteți la curent cu cele mai noi promoții sau piese de colecție studiind Footshop - Catalog nou, catalog accesibil aici.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Către magazin

Partajează

Kimbino
Închidere
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Închidere
Footshop
Footshop