Kimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul
epantofi.ro
3/5

epantofi.ro catalog 19.09.2023 | noi oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog epantofi.ro

Informații despre ofertele speciale Epantofi.ro

3/5
Actual brochure

Atunci când vrei să pășești într-o nouă zi cu încredere, trebuie să te asiguri că ceea ce porți te va sprijini  să faci cei mai buni pași. O pereche de pantofi pe care te poți baza este startul pentru o zi bună. Iar cei mai buni pantofi îi poți găsi doar la ePantofi online. Indiferent că ai de alergat pe pistă sau de mers la acea întâlnire pe care o aștepți de mult, pantofii sunt elementul care vor face diferența dintre o zi cu stil, relaxantă sau una care abia aștepți să se încheie. Fii mereu pregătită pentru o nouă zi cu perechea de pantofi potrivită. Dacă ai la îndemâna ultimul catalog ePantofi, poți fi sigură că șansele sunt de partea ta. Verifică ultimele oferte apărute în luna Octombrie și asigură-te că ofertele din Catalog epantofi.ro ți se vor potrivi precum pantoful Cenușăresei.

Magazinul Pantofi

Shop

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piață, retailerul polonez CCC condus de Joana Jozwick își continuă expansiunea și deschide pentru România ePantofi - magazinul online. Cu toate că piața inițială pentru produsele retailerului a fost pentru Polonia, unde a ajuns să fie printre cei mai mari pe partea de magazine online pentru pantofi, aceștia au văzut un potențial de creștere în România și au decis să deschidă site-ul ePantofi unde să aducă același produse atent selecționate la nivelul de profesionalism al serviciilor pe care îl oferă și în țara natală.

Cheia succesului în afacerea pe care au pornit-o pe epantofi.ro a fost portofoliul larg de branduri de unde clienții pot alege, combinate cu reduceri ePantofi extrem de tentante care pun competitorii cum ar fi Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M şi Nissa pe jar. E greu să concurezi cu o companie care are 465 de nume pregătite pentru clienți, unele din cele mai cunoscute fiind Nike, Adidas, Puma, dar și nume mai exclusiviste cum ar fi Armani Exchange, Roberto Cavalli sau Tommy Hilfiger.

Site-ul are o structură clară și simplă, combinația perfectă pentru cumpărături eficiente. Acesta e împărțiți pe categorii, având produse pentru femei, bărbați și pentru copii, o secțiune de sport, una de accesorii, poșete și evident, cel mai important, secțiunea de reduceri ePantofi. Acolo poți găsi ultimele produse la prețuri tentante, iar pentru a nu pierde prea mult timp dând scroll printre sutele sau miile de pantofi, există și o foarte utilă secțiune de filtre foarte detaliate care te vor ajuta să îți alegi tipul, culoarea, brandul, sau poate chiar și intervalul de preț. Cu alte cuvinte, exact ce ai nevoie pentru cumpărături rapide.

Printre serviciile pe care ePantofi online le oferă clienților, menționăm posibilitatea de retur în termen de 30 de zile și expedierea gratuită a produselor care depășesc o anumită sumă.

Oferta ePantofi

Assortment

Un site eficient e unul care comunica clar și direct ceea ce are de oferit. Iar site-ul ePantofi online face acest lucru foarte bine. Reducerile ePantofi vor fi mereu la vedere asigurându-se că cei care le vizitează site-ul nu vor rata nici o ofertă. Verifica ultimul catalog Catalog epantofi.ro pentru a vedea care sunt cele mai în trend oferte de pe ePantofi România.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino

Nu există reprezentanţe

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.