Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
CCC
3/5

CCC catalog 01.04.2024 | noi oferte

Catalog CCC

CATALOG CCC

3/5
Actual brochure

Când spui CCC, te gândești instantaneu la încălțăminte care îți pune stilul în valoare. Mai mult decât un lanț alcătuit din zeci de magazine CCC cu acoperire în toată țara, compania are o istorie regională însemnată, cu rădăcini în Polonia. 

De fiecare dată când apare o colecție nouă, interesul pentru noul catalog CCC crește, iubitorii de modă la prețuri accesibile fiind primii care se interesează despre tendințe. Dacă vă numărați printre aceștia, găsiți catalogul cel mai recent aici, cu produsele valabile începând cu data de 01.04.2024. Rămâneți cu ochii pe siteul Kimbino pentru a vă asigura că nu ratați cele mai noi oferte și promoții de la CCC România.

 

MAGAZINE CCC ROMANIA

Shop

Compania are o istorie destul de însemnată pe piața din România, reușind să fie astăzi prezentă în cea mai mare parte a țării datorită strategiei sale de a se extinde în toate regiunile. Zecile de magazine CCC au transformat această marcă într-un nume greu pe piața de Haine, pantofi, sport. Istoria CCC începe cu momentul în care polonezul Dariusz Milek profită de faptul că piața a devenit liberă după căderea sistemului comunist și începe să vândă bunuri într-o piață în aer liber. Spiritul său antreprenorial l-a făcut să deschidă propriul lanț de magazine care vindeau încălțăminte ieftine. Nu a mai fost decât un pas de aici și până la magazinele CCC pe care le cunoaștem astăzi datorită faptului că sunt prezente în toată țara.

Interesant este că de ceva timp, puteți să beneficiați inclusiv de CCC online, pe siteul oficial ccc.eu, care este bine dezvoltat și prietenos cu vizitatorii. Nu doar că sunt disponibile comenzile de produse CCC online, dar aveți în plus și posibilitatea de a vă bucura de toate avantajele clubului CCC, în cadrul căruia primiți numeroase reduceri și beneficii la partenerii CCC, în funcție de valoarea achizițiilor anuale. Iar dacă totuși, toate acestea nu sunt suficient de convingătoare sau dacă sunteți în căutarea unui alt stil, atunci vă recomandăm cu căldură să vizitați și alte mărci concurente, precum Decathlon, Hervis, Bonprix, Pepco, Deichmann, Takko, Intersport, Ecco, H&M şi Nissa.

OFERTA CCC ROMANIA

Assortment

Există diferite tipuri de magazine, iar multe dintre acestea se specializează pe o anumită categorie de public. Nu este cazul pentru magazinele CCC, unde oferta acoperă toată familia – copii, femei și bărbați. Indiferent dacă mergeți la magazin sau vizitați CCC online, găsiți o gamă largă de produse precum pantofi, genți, haine sau articole sportive. Puteți găsi în magazinele CCC atât accesorii, de la șosete, șireturi, cât și produse din piele naturală de tip portofele sau curele, precum și valize de călătorie.

Mărcile CCC au câștiga un renume pe piața românească datorită prezenței îndelungate și s-ar putea să recunoașteți câteva nume: Lasocki, Gino Rossi, Sprandi, Badura sau Lanetti. Însă asta nu înseamnă că CCC Romania nu are în oferta sa numeroase alte mărci recunoscute pe plan mondial.

Fie că până acum nu ați fost niciodată într-un magazin CCC, fie că sunteți deja un fan înrăit, vizitați ocazional pagina dedicată celui mai recent catalog CCC - Catalog CCC, disponibil aici - pentru a nu rata cele mai recente promoții.

 

DESPRE CATALOAGELE KIMBINO

Kimbino App

Știați că milioane de persoane din toată lumea folosesc cataloagele de produse pentru a se informa despre cele mai recente promoții și oferte ale comercianților preferați? Acestea sunt de obicei tipărite și distribuite gratuit, ajutând comercianții să-și crească vânzările și gradul de loialitate al clienților. Din păcate, însă, acest lucru înseamnă că o mare parte dintre acestea ajung la groapa de gunoi, multe dintre ele fără ca măcar să fie citite vreodată. Dacă iubiți natura și doriți să salvați un număr cât mai mare de copaci, vă recomandăm să vă orientați către cataloagele și pliantele online. Acestea vă oferă acces nelimitat la noutățile din partea comercianților și nu necesită decât o conexiune la internet. Sunteți mereu în mișcare? Instalați aplicația Kimbino, pentru a fi la curent cu ultimele oferte și reduceri chiar și atunci când aveți la îndemână doar un smartphone.

PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Haine, pantofi, sport

Căutare
Kimbino
CCC

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.