Kimbino
Kimbino
Carturesti
3/5

Carturesti BLACK FRIDAY 2023 || Catalog, oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Carturesti

CATALOG CĂRTUREȘTI ONLINE

3/5
Actual brochure

Pentru iubitorii de cultură din România, Cărturești este un nume important. Aceștia pot găsi un refugiu din nebunia vieții cotidiene în tot mai numeroasele magazine Cărturești. Motivul pentru care nu le-am spus „librării” este pentru că, odată cu trecerea timpului, oferta Cărturești s-a diversificat mult, cărțile devenind doar o parte din tot ce ne oferă această marcă de renume.

Cărturești online este destinația favorită a clienților care nu au timp să viziteze unul dintre magazinele Cărturești. Pentru a vă fi cât mai ușor să vă bucurați de ofertele Cărturești, vă recomandăm să aruncați un ochi asupra celui mai recent catalog Cărturești aici, apărut în data de 27.11.2023.

MAGAZINE CĂRTUREȘTI

Shop

Unul dintre factorii diferențiatori ai Cărturești este faptul că fiecare dintre spațiile lor comerciale este gândit în funcție de mediul său înconjurător. Fie că vorbim despre Cărturești Verona, iconica locație din centrul Capitalei, sau despre mai recentele librării din marile mall-uri ale țării – de fiecare dată putem observa că ofertele Cărturești sunt prezentate publicului larg într-un spațiu care oferă o stare de spirit deosebită. Găsim astăzi librării și magazine Cărturești în numeroase orașe ale țării. Iar atunci când nu găsiți ceea ce căutați la Cărturești, puteți să încercați la alte nume din domeniu, precum Jumbo, TopShop, Makita, Elefant, AliExpress, Noriel şi Zooplus.

De la bun început, atunci când Cărturești s-a născut în anul 2000, fondatorii săi au pornit de la ideea de a crea mai mult decât o librărie, ci o adevărată comunitate de idei în jurul cărților. Iar începând cu anul 2009, românii au făcut cunoștință cu Cărturești online -  accesibil pe siteul oficial carturesti.ro. Aici puteți profita din plin de ofertele Cărturești pe care le descoperiți în cel mai recent catalog al lanțului de librării. Magazinele Cărturești online trimit articolele pe care le comandați la adresa indicată prin mai multe metode de livrare. Și un mic pont de final: dacă sunteți un client fidel, vă recomandăm să accesați programul de loialitate Buletin de Cărturești.

 

OFERTE CĂRTUREȘTI

Assortment

Chiar dacă au început cu vânzarea de carte, magazinele Cărturești oferă astăzi mult mai multe tipuri de produse din aceeași categorie: rechizite școlare, muzică, film, delicatese gourmet, vinuri, ceaiuri alese și accesorii pentru ceai, jocuri pentru copii și de societate, jucării și multe altele. Ceea ce le diferențiază este calitatea superioară care uneori se reflectă într-un preț pe măsură. Cu toate acestea, vânătorii de oferte Cărturești se pot bucura de prețuri speciale și promoții foarte simplu, fiind atenți la ceea ce găsesc în Catalog Carturesti , disponibil aici.

CATALOAGELE ȘI PLIANTELE KIMBINO

Kimbino App

Milioane de persoane din toată lumea se informează prin intermediul cataloagelor de produse, iar acest trend este prezent și în România. Dacă sunteți interesat de cele mai recente oferte, aveți la îndemână un adevărat prieten: Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Știați însă că o mare parte dintre cataloagele și pliantele tipărite ajung la groapa de gunoi fără ca măcar să fie citite vreodată? Acest lucru dăunează grav mediului înconjurător. Atunci când vă informați din cataloagele online, puteți spune că ați contribuit la protecția naturii. Pentru a avea acces nelimitat la ofertele și reducerilor comercianților este suficient să aveți o conexiune internet și un dispozitiv de încredere. De aceea, vă recomandăm să instalați aplicația Kimbino, astfel încât să puteți fi la curent cu cele mai noi informații chiar și atunci când călătoriți sau sunteți în afara casei. Este la fel de utilă și prietenoasă cu mediul!

Carturesti BLACK FRIDAY 2023

Sărbătoarea cumpărăturilor de Black Friday este aici și a ajuns și la Carturesti. Consultați oferta noastră specială pentru Black Friday 2023 în noul flyer Carturesti! Cel mai recent pliant numit Catalog Carturesti este valabil de la 27.11.2023 - 03.12.2023. Nu ratați reducerile mari de Black Friday la Carturesti. În categoria Altele, veți găsi, de asemenea, multe alte pliante pentru Black Friday. Dacă doriți să cumpărați cadouri de Crăciun în avans și aveți nevoie de inspirație, consultați toate pliantele promoționale de Black Friday și economisiți. Kimbino vă oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai bune reduceri de Black Friday.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Altele

Urmăreşte

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Carturesti

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.