Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
Brico Depot
3/5

Brico Depot catalog 04.04.2024 | noi oferte

Catalog Brico Depot

Informații despre ofertele speciale Brico Depot

3/5
Actual brochure

Pentru cei în căutare de oferte, Brico Depot este printre locurile preferate pentru articolele destinate  bricolajului. Catalogul Brico Depot este unul dintre cele mai complete în categoria sa de magazine și apare cu o frecvență constantă, astfel încât puteți oricând să găsiți ceva interesant. Pentru Brico Depot, 2024 este anul în care a continuat să-și surprindă clienții prin promoțiile sale, dar și prin varietatea de produse potrivite pentru amenajarea și înfrumusețarea casei sau a grădinii.

Puteți să consultați oferteleBrico Depot catalog cu catalog, deoarece deseori veți observa că există mai multe ediții pentru același interval de timp. Intrați aici pentru cel mai recent apărut catalog, valabil în perioada 11.04.2024 - 30.06.2024.

MAGAZINELE BRICO DEPOT

Shop

Brico Depot România face parte din grupul Kingfisher cu vaste operațiuni internaționale, fiind specializat în magazine destinate îmbunătățirii locuinței. Istoria mărcii Brico Depot începe în Franța anului 1993, iar primele magazine din România apar după două decenii, în 2013, prin achiziționarea Bricostore. În anul 2019, magazinele Praktiker se transformă în Brico Depot, ducând numărul total de magazine la 35, acoperind numeroase orașe: București, Oradea, Brăila, Constanța, Iași şi Piatra Neamț și nu numai.

Sute de mii de clienți trec anual pragul magazinelor atrași de oferta bogată și de promovarea profesionistă a ofertelorBrico Depot. Catalogul este una dintre modalitățile preferate de promovare a ofertelor Brico Depot, iar numeroși clienți aleg să viziteze Brico Depot online pentru a rezerva produsele în avans. Puteți găsi gama de produse și detalii despre programul magazinelor pe siteul oficial bricodepot.ro. Dacă nu găsiți ceea ce căutați, puteți oricând să verificați oferta altor magazine din categoria Casa si gradina: IKEA, JYSK, Lem’s, Mobexpert, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Praktiker, Ambient şi Mathaus.

OFERTE BRICO DEPOT

Assortment

Fie că doriți să faceți amenajări în casă, să vă ocupați de un proiect de bricolaj sau de lucrări în grădină, veți găsi în orice ofertă Brico Depot – catalog sau Brico Depot online numeroase opțiuni cu care să vă faceți treaba. Magazinul se mândrește cu una dintre cele mai complete oferte din țară. Pentru Brico Depot, 2024 este anul în care extinderea ofertei va continua pe toate palierele. Clienții pot alege produse din diferite categorii, organizate pe diferitele zone ale locuinței: baie, bucătărie, amenajări interioare, plăci ceramice și parchet, încălzire și climatizare, grădină, construcții, unelte, iluminat, electrice, depozitare și feronerie.

De la mobilier la accesorii, de la materiale de construcție, la aparate de aer condiționat, la unelte sau articole de iluminat, clienții vor găsi numeroase oferte Brico Depot, precum cele din cel mai recent apărut catalog Brico Depot – „Catalog Brico Depot”, disponibil aici.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Produse preferate pe Kimbino:

Grătar
Fotoliu
Raft
Masă
Scaun
Lavoar
Baterie
Cadă
Duș
Oglindă
Ghiveci
Lampă
Trandafir
Vopsea
Faianță
Gresie
Tablă
Fereastră
Scară
Coș

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE
Căutare
Kimbino
Brico Depot

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.