Kimbino
Kimbino

Coronavirus si cumparaturile- cum sa te protejezi

9 martie 2020

coronavirus

Descarcă acum

Virusul Corona a apărut prima dată în China, în luna decembrie 2019. Primele probleme serioase au ieşit la iveală în ianuarie 2020, în provincia Wuhan. 

Interesul românilor pentru acest virus a apărut în momentul când virusul a început să creeze probleme, în Italia, ţară unde se află un număr mare al diasporei române. 

Cele mai multe persoane infectate rămâne China, dar situaţia pare de neoprit în Europa. Italia, este a două ţară ca număr de cazuri. Alte ţări, precum, Spania şi Germania au o creştere alarmantă a numerelor de cazuri. 

Persoanele cu risc crescut sunt persoanele în vârstă şi persoanele cu probleme de sănătate. Copii, în această fază, par să fie mai puţin afectaţi de virus. Fiind un virus, viteza de răspândire este destul de mare. 

Specialiştii recomandă să ne spălăm des şi temeinic pe mâini. În spaţiul public, este bine să păstrăm o distanţă de 1 metru de alte persoane. Persoanele care nu se simt bine, sau ştiu că fac parte din grupul de risc, este recomandat să evite deplasările dacă nu sunt necesare.

Căutare

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.