Kimbino
Kimbino

Black Friday – Startul la cumpărături

12 noiembrie 2019

Data oficială a Black Friday Romania 2019 este pe 15 noiembrie, dar retailerii şi magazinele se întrec nu doar în a oferi o gamă largă de produse la reducere, dar şi o perioadă extinsă pentru a face cumpărături. Nu e greşit să spunem că printre reducerile de Black Friday 2019 poţi să găseşti aproape orice, de la anvelope de iarnă la următoarea destinaţie de vis de pe lista ta. Ţi-am trezit interesul?Ne bucurăm. 

De unde să începem?

Mulţi dintre retaileri şi-au prezentat o parte din ofertă online, pentru ca doritorii să poată vâna produsele dorite şi să cunoască produsele aflate în promoţie. 

Reducerile de Black Friday au creat un adevărat curent, iar reducerile oferite şi gama ofertelor de Black Friday a crescut de la an la an semnificativ. 

Odată stabilit un buget pentru cumpărături, e uşor să alegi dintre ofertele magazinelor participante. 

black friday

Ce găsim în această ediţie?

O categorie de produse aflate la reducere de Black Friday sunt saltelele. Pentru cei care doresc să îşi redecoreze apartamentul şi să doarmă pe saltele noi, cei de la Emag au oferte până la 60- 65 reduse. O saltea ortopedică ajunge la 1000 de lei la 350-400 de lei cu reducere. 

Îţi doreşti o mobilă nouă pentru bucătărie? Nici o problemă, este şi Dedeman Black Friday. Pentru a fi la curent cu ofertele lor, trebuie doar să te abonezi la newsletter şi vei primi din timp ofertele pentru a le studia. 

Pasionaţii de electronice sunt mereu încântaţi de ofertele de Black Friday, care cresc de la an la an. Atât Emag, cât şi Media Galaxy şi Altex se întrec în reduceri şi promoţii. 

Media Galaxy şi Altex au adus ofertele lor cât mai aproape de clienţi, dând startul reducerilor pe 1 Noiembrie. Iar campania de promoţii durează până pe 4 Decembrie. Suficient timp să faci cumpărături pentru întreaga familie şi să te asiguri că darurile Moşului ajung la toţi cei dragi. 

Electronicele, la mare căutare

La Black Friday Media Galaxy, telefoanele beneficiază de o reducere de până 50 la sută. Un telefon Huawei P Smart Z, beneficiază de o reducere de 26 la sută, ajungând la suma de 850 de lei, de la 1148 de lei. Un telefon Samsung Galaxy S10 Plus are o reducere de 12 la sută, dar suma economisită e de 1000 de lei, fiind redus la 2.991,91 lei. Şi laptopurile beneficiază de reduceri consistente. Cele mai mari reduceri sunt de 30 la sută, având 3 produse la această promoţie: Laptop Hp Envy 13-ah0015nn, Intel Core i3-8130U, redus la 2.659, 93 de lei; Laptop MYRIA MY8315GY, Intel Celeron N3350 redus la 699,93 de lei; iar oferta pentru pasionaţii de jocuri o reprezintă Laptop Gaming ASUS ROG Strix Scar III G731GV-EV027T, care poate fi achiziţionat la preţul de 6.299, 93 de lei. 

Şi Altex a dat startul reducerilor. Pentru electrocasnicele mici,  reducerile se ridică până la 60 la sută. Iar electrocasnicele mari pot fi achiziţionate cu o reducere de până la 45 la sută. Şi anvelopele de iarnă beneficiază de o reducere de 30 la sută. Totul ca sezonul de iarnă să te prindă pregătit. 

Printre ofertele interesante, se află şi maşina de spălat Bosch, redusă cu 40 la sută modelul WAN20261BY. În categoria electrocasnicelor mici, găsim mixerul vertical Braun Puree MQ5007WH, beneficiind de o reducer de 60 la sută, preţul ajungând la 159,96 de lei. 

Multe oferte de Black Friday, pentru toate gusturile şi buzunarele.

Căutare

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.