KimbinoKimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul
Black Red White
3/5

Black Red White catalog 01.05.2022 | noi oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog Black Red White

Informații despre ofertele speciale Black Red White

3/5
Actual brochure

Știm ce important este să creezi un spațiu unde să te simți cu adevărat acasă. Și tocmai de aceea, în cataloagele Black Red White vei găsi toate elementele necesare pentru a-ți transforma casa într-un adevărat cămin. Indiferent că ai nevoie de o bucătărie nouă, dorești să îți reîmprospătezi dormitorul sau pur și simplu vrei să schimbi mobila veche din living, vei găsi câte un catalog Black Red White pentru toate planurile tale. Cele 37 de colecții de mobilă sunt prezentate în 5 cataloage: Bucătării la comandă, Mese și scaune, Family Interior și Bucătării modulare, oferind clienților soluții pliate pe nevoile unice și personale ale fiecăruia.

Cataloagele Black Red White valabile în perioada 01.05.2022 - 31.12.2022 cuprind toate informațiile legate de produsele disponibile, începând de la colecții, culori, dimensiuni, texturi și continuând cu moduri în care le poți combina pe placul tău. Indiferent că ești interesat să decorezi un mediu personal sau profesional, nu te vei plictisii răsfoind revistele pentru că vei găsi în ele toate detaliile legate de fiecare element în parte – denumire, caracteristici, funcționalități, toate aranjate într-un mod plăcut și intuitiv. Dacă ai și alte întrebări legate de produse, poți inspecta catalogul aici iar pentru ofertele speciale de sezon, verifică Black Red White online pe site-ul blackredwhite.ro .

MAGAZINELE BLACK RED WHITE

Shop

Black Red White este una dintre cele mai mari companii producătoare și distribuitoare de mobilier și produse pentru Casa si gradina din Polonia, având o experiență de peste 20 de ani și un volum de vânzări ce atinge 20% din cota de piață. Însă ceea ce ii distinge față de competitorii Ambient, Brico Depot, Dedeman, Diego, Elvila, Homelux, Hornbach, IKEA, JYSK şi Kika, este grija pe care o manifestă pentru mediul înconjurător. Ei au transformat acest aspect în una din prioritățile pe care compania le urmărește, împreună cu promisiunea calității impecabile, utilizarea tehnologiilor moderne și folosirea rațională a resurselor. Toate acestea respectă standardele Uniunii Europene de Calitate și Mediu. De-a lungul timpului, calitatea serviciilor și produselor au fost recunoscute prin nenumărate premii obținute la concursurile de profil.

Black Red White reprezintă grupul capital la care se mai adaugă 22 de subsidiare, din care 11 entități străine. Producția este realizată în 21 de fabrici din Polonia și străinătate, forța de muncă depășind 11.000 de angajați. Produsele sunt disponibile în peste 40 de țări, vândute prin intermediul propriilor magazine sau parteneri. În România, distribuitorul pentru Black Red White se află la Timișoara.

Pe lângă produsele distribuite în magazine, pe oferta Black Red White online blackredwhite.ro veți găsi și cataloagele produselor de la MobilaDalin – producător de mobilier tapițat și Signa – mobila și tablouri pe sticle, care vin în completarea soluțiilor pentru casă.

OFERTA BLACK RED WHITE

Assortment

Gama Black Red White cuprinde piese de mobilier durabile, atât modele clasice cât și moderne, corpuri modulare și dulapuri, bucătării echipate, accesorii și soluții de design interior. Pe lângă acestea, se mai adaugă și electrocasnicele din gama Bosch, Teka, Neff și Kuppersbusch. Altfel spus, toate elementele de care ai nevoie pentru echiparea completă a unei case, le vei găsi în catalogul din Black Red White - Family Interiors Catalogue 2021/2022 . Iar dacă acest lucru nu este destul, vă invităm să verificați oferta online unde veți putea căuta reduceri Black Red White, având discount-uri de până la 30%.

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Către magazin

Magazine

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
Black Red White
Black Red White