Evaluare 3/5

Letáky BauMax čoskoro k dispozícii. Prihlás sa a buď informovaný

BauMax poate fi clasat ca unul dintre cele mai cunoscute magazine printre clienţii români. A devenit unul dintre leaderi de pe piaţă în România. Gama de produse de la BauMax este aşa de răspândită că poţi să cumperi aproape orice ai nevoie. Şi preţurile te vor atrage. Aruncă o privire la ofertele altor magazine Ambient, Black Red White, Brico Depot, Dedeman, Diego, Elvila, Hornbach, IKEA, JYSK, Kika! Ei sunt principalii competitori ai BauMax.  

În primul rând – nu există deşeuri. În plus, broşurile sunt aranjate clar.În plus, cu Kimbino poţi să le accesezi online oriunde îţi iei telefonul. Deci va fi la dispoziţia ta oriunde! Acesta este cel mai mare avantaj al broşurilor online cu ultima ofertă de la BauMax. Este minunat că te uiţi după cele mai noi oferte de la BauMax online şi vei contribui la îmbunătăţirea calităţii mediului.  

Nu crezi că este uşor să economiseşti făcând cumpărături? Vino şi vei vedea.

Este dificil să nu pierzi cele mai bune oferte de laBauMax când trebuie să mergi la servici şi să te ocupi de familia ta? Incearcă ceva diferit: Abonează-te la neesletter sau descarcă aplicaţia KimbinoKimbino. În acest fel, te vei asigura că vei ţine bine evidenţa ofertelor de la BauMax.