Kimbino
Kimbino
PUBLICITATE
AliExpress
3/5

AliExpress catalog 16.04.2024 | noi oferte

Catalog AliExpress

Aliexpress oferte

3/5
Actual brochure

Dacă există un loc de unde ai putea să-ți cumperi online absolut orice lucru la care te-ai putea gândi, ei bine, acel loc este Aliexpress. Dintre toate site-urile de achiziții online, Aliexpress este unul din cei mai mari retaileri online care se află pe piața internațională. Indiferent că ești în căutarea unor piese de îmbrăcăminte, accesorii pentru casă, unelte, scule, electrocasnice, cărti, jucării sau orice alt cadou mai special, vei găsi cu siguranță un produs potrivit pentru tine printre sutele de mii de oferte Aliexpress. Iar dacă vrei să vezi care sunt ultimele promo code-uri Aliexpress sau ce oferte speciale de sezon există, tot ce trebuie să faci e sa verifici ultimul catalog disponibil aici începând cu data de 16.04.2024.

Magazinul Aliexpress

Shop

Aliexpress a fost creat în 2010 și este parte din gigantul Alibaba Group, fondat de Jack Ma în China. Spre deosebire de Alibaba care a fost gândit ca fiind o platformă B2B, Aliexpress a venit ca o continuare naturală a succesului acestei platforme, dezvoltandu-se pe partea de Business 2 consumers. Acest lucru înseamnă că cei care achiziționează produsele vândute din China, pot să achiziționeze orice număr de produse, fără o cantitate minimă necesară, și mai ales, cu livrare gratuită! Cu orice promo code Aliexpress puteți achizitiona produse la prețuri imbatabile. Iar sistemul de rating al vânzătorilor este creat special pentru a asigura cumpărătorii că produsele achiziționate vor ajunge la destinație așa cum sunt descrise în prezentarea produsului. Ofertele Aliexpress au început să devină cele mai competitive de pe piața internațională, lăsând în urmă alte nume cunoscute cum ar fi Jumbo, Dormeo, Makita, Elefant şi Noriel. Dacă veți intra pe site-ul aliexpress.com veți înțelege de ce Aliexpress a crescut atât de mult într-un timp atât de scurt: produse diversificate pentru orice cumpărători din lume, la preț de producător, promoții și obiecte pe care nu le veți mai găsi în nici un alt loc și mai ales garanția că ceea ce achiziționați va ajunge la dvs exact așa cum vă așteptați. Când vine vorba de branduri de renume care au platforme similare cu vânzări de electronice, îmbrăcăminte și Altele veți vedea că cele mai diversificate oferte Aliexpress România le puteți găsi pe site-ul aliexpress.com.

Oferta Aliexpress

Assortment

E greu să spui ce gamă de produse vei putea găsi pe Aliexpress, în primul rând pentru că sunt mult prea diversificați. Ce putem garanta, însă, este că printre acestea veți găsi cu siguranță și branduri cunoscute, mai ales pe partea de electronice și electrocasnice. Nume cum ar fi Xiaomi, LG, OnePlus, Apple, Samsung, Nokia sau Lenovo vor fi frecvent găsite în ofertele gigantului. De asemenea, pe partea de sport și îmbrăcăminte, veți găsi Converse, Adidas sau Nike. Printre acestea se vor afla și multe nume noi chinezești care abia așteaptă sa fie descoperite de clienți din întreaga lume. Prețurile scăzute și multitudinea de produse face din Aliexpress o ofertă pe care nu o poți refuza. Iar pentru a face căutările mai ușoare și mai la indemana, clienții sunt invitați să-și instaleze aplicația Aliexpress care-i va ajuta să filtreze printre ofertele existente și să-și creeze mai ușor o listă cu produsele favorite. Dacă doriți să aflați mai multe despre ultimele promoții, tot ce trebuie să faceți e să răsfoiți Catalog AliExpress. 

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Alte magazine din categoria - Altele

Căutare
Kimbino

Nu există reprezentanţe

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.