KimbinoKimbino
Kimbino
Oferta actuală în Alegeţi oraşul
ABOUT YOU
3/5

ABOUT YOU catalog 07.02.2023 | noi oferte

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Catalog ABOUT YOU

Informații despre ofertele speciale About You

3/5
Actual brochure

Se spune că prima impresie poate să facă diferența dintre succes sau eșec. Însă dacă ai răsfoit un catalog About you și ai în garderobă piese din colecțiile lor, drumul tău va avea garantat direcția succesului.  Cu o gamă variată de haine de damă, bărbați sau copii, catalogul About you online este o experiență completă în ceea ce privește stilurile vestimentare. Indiferent că te pregătești pentru o întâlnire business, o ieșire cu prietenii, o escapadă la munte sau o seară romantică, vei găsi câte un outfit potrivit pentru toate ocaziile. Catalogul îți oferă șansa să te inspiri în fiecare lună începând cu data de 07.02.2023 din nenumăratele produse și oferte About you, să-ți alegi stilul care ți se potrivește în fiecare zi, să te exprimi așa cum ești tu, unică. Profită de catalogul pe care îl poți găsi aici, disponibil pentru perioada de marți 07.02.2023 și reînnoiește-ți garderoba. Eliberează-ți spiritul și rămâi unică de fiecare dată.

Magazin About you

Shop

Fondat în 2014 ca o companie subsidiara a Otto Group, About you a s-a născut în Hamburg, Germania, acolo unde își are acum sediul. Prezentându-se ca fiind cel mai inspirațional și personal magazin de haine online din Europa, About you redirectioneaza atenția pe scopul principal al companiei și anume personalizarea. Ofertele About you sunt unice pentru fiecare client în parte, pliate pe criteriile de preferință alese. Reducerile About you vor fi promovate într-un mod inteligent, intuind dorințele secrete ale fiecăruia în parte, celor care și-au făcut cont pe pagina aboutyou.ro , sau celor care și-au descărcat aplicația dedicată. Această aplicație reprezintă unul din instrumentele esențiale pe care creatori brandului îl folosesc pentru a putea crea acea experiență unică pentru fiecare client în parte.

În momentul de față compania are una din cele mai rapide creșteri pe partea de comerț online, întrecând alți competitori cum ar fi Bershka, Bonprix, CCC, Decathlon, Deichmann, Ecco, epantofi.ro, Fashion Days, Footshop şi H&M.  În doar 6 ani au reușit să ajungă pe piața în 19 țări, având 700 de angajați și o valoare a companiei de 1 miliard de dolari.

Dacă vei intra pe pagina lor aboutyou.ro vei înțelege de unde e și succesul brandului About you.

În primul rând portofoliul About you ajunge la o audiență extrem de largă. Cu peste 800 de branduri cunoscute, servicii de livrare și retur gratuit, cu 100 de zile drept de retur, compania are grijă să ofere clienților toate condițiile necesare pentru a le crește încredere și nu doar atât. Pentru cei care aleg să își facă un cont pe pagina lor, vor vedea că ofertele About you vor fi personalizate în funcție de alegerile și căutările pe care le-au făcut anterior, primind mai  multe sugestii similar pentru a-i ajuta să își găsească produsele în funcție de ceea ce îi face fericiți.

Oferte About you

Assortment

Ați terminat de răsfoit ofertele About you online? Nu? Nici nu e de mirare. Selecția extinsă de produse pliate pentru toate gusturile, vârstele, ocaziile și genurile, transformă About you România în una din cele mai mari companii de Haine, pantofi, sport cu branduri cunoscute și produse de calitate. Pe site veți găsi o selecție extinsă de outfituri, haine pentru orice ocazie sau anotimp, pantofi, articole sportive și accesorii ale unor branduri cu nume răsunătoare cum ar fi Only, Vero Moda, Adidas, Nike, Mango, Levis, Gant, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo, Diesel și lista poate continua. In About you România puteți găsi inclusiv mărcile proprii ale brandului care sunt About you și Edited.

Urmărește ofertele, alege-ți stilul și fă impresie. Poți începe cu catalogul ABOUT YOU Catalog

DESPRE KIMBINO

Kimbino App
Oricând doriți să consultați cele mai recente cataloage online ale magazinelor din România, puteți apela cu încredere la Kimbino, disponibil pe Kimbino.ro. Cu o simplă conexiune internet aveți acces direct și nelimitat la cele mai bune oferte și reduceri de pe piață! Mai mult, alegând să folosiți cataloagele online în loc de cele tipărite contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Milioane de cataloage și pliante sunt aruncate anual la gunoi fără nici măcar să fie citite, ceea ce înseamnă că hectare întregi de pădure sunt tăiate inutil. Dacă vă plac promoțiile și aveți acces la internet, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Kimbino. Pentru cei care sunt permanent în mișcare, recomandăm aplicația Kimbino, un canal de informare prietenos, ușor accesibil și la fel de benefic pentru mediul înconjurător.
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Alte cataloage din categorie

PUBLICITATE

Urmăreşte

Partajează

Kimbino
Alţii caută cel mai des
lapte
unt
iaurt
ouă
ulei
cafea
salam
bere
Kimbino
ABOUT YOU
ABOUT YOU

Înregistrează-te şi beneficiază din plin de avantaje.